02 Οκτ 2023 20:21

Ενημέρωση για το AIDS και την εποχική γρίπη στο Γυμνάσιο Πύλης

Την Τρίτη 13 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στο χώρο του Γυμνασίου Πύλης η προγραμματισμένη ενημέρωση των μαθητών και των καθηγητών από το επιστημονικό προσωπικό του Κέντρου Υγείας Πύλης.
Η ενημέρωση είχε ως θέματα :
1.    Ιός της γρίπης  και προφυλάξεις
2.    AIDS κίνδυνοι και πρόληψη
Με μεγάλο ενδιαφέρον παρακολούθησαν οι μαθητές την ενημέρωση. Το ιατρικό προσωπικό δέχθηκε πολλές ερωτήσεις και έδωσε για τα παραπάνω θέματα, κατάλληλες οδηγίες και απαντήσεις  στους μαθητές.
Παράλληλα έγινε και προβολή η οποία αφορούσε τους τρόπους και τις ενέργειες που πρέπει να γίνονται ώστε να διαφυλαχθεί η υγεία όλων.
Οι μαθητές έδειξαν ιδιαίτερη ωριμότητα πάνω στα συγκεκριμένα ζητήματα. Συμμετείχαν όλες οι τάξεις του σχολείου και υπήρξε η δέσμευση από τον Διευθυντή κ. Βασίλη Πανάγο για περισσότερες δράσεις πάνω σε θέματα που αφορούν την υγεία και την πρόληψη.
Ο διευθυντής και ο σύλλογος των καθηγητών του Γυμνασίου Πύλης, εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες στο Κ.Υ. Πύλης, για τη στενή συνεργασία στην προώθηση δράσεων που αφορούν την υγεία των μαθητών του σχολείο μας. Επίσης, ευχαριστεί τους εισηγητές της παρουσίασης : κ. Γιακίμοβα Βέσελα, γενική ιατρό, Τσιρώνη Γεώργιο ειδικευμένο γενικό ιατρό και Τζιωρτζιώτη Ελένη επισκέπτρια υγείας.   
[cycloneslider id=”enimerosi-gia-to-aids-ke-tin-epochiki-gripi-sto-gimnasio-pilis”]