18 Ιούν 2024 11:11

Ενέργειες για το Ροπωτό από τον αντιδήμαρχο κ.Κώστα Κρούπη

 Μετά από πολύχρονη και αναιτιολόγητη καθυστέρηση (από το 2010), το θέμα της Στεγαστικής Συνδρομής των καθιζόπληκτων κατοίκων του Ροπωτού με ενέργειες του Δ. Πύλης παίρνει την τελική ευθεία για την επίλυσή του.

Την Παρασκευή 12/12/2014 ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Πύλης κ.Κρούπης Κώστας και ο πρόεδρος του Τ. Δ. Ροπωτού κ.Ρομπιές Γεώργιος έχοντας μαζί τους 40 περίπου αιτήσεις στεγαστικής συνδρομής που συμπληρώθηκαν με την βοήθεια και παρότρυνση των υπηρεσίων του Δήμου, επισκέφθηκαν στην Κοζάνη την αρμόδια υπηρεσία (ΤΑΣ Κοζάνης) και παρέδωσαν τις αιτήσεις στις αρμόδιες υπηρεσίες για να ακολουθήσει ο δρόμος για τις αυτοψίες ακαταλληλότητας των σπιτιών που επλήγησαν.

Οι επαφές που πραγματοποίησαν με τον Γενικό Δ/ντη, την αρμόδια Δ/ντρια και τους αρμοδίους για το θέμα υπαλλήλους ήταν πάρα πολύ ζεστές και εποικοδομητικές.

Ο Γενικός Δ/ντης κ. Μιχελάκης δεσμεύτηκε για την έναρξη των αυτοψιών εντός του προσεχούς Ιανουαρίου.

Ύστερα από τα παραπάνω ο Δήμος Πύλης θα παρακολουθεί στενά το θέμα του Ροπωτού και όπως ανέφερε ο αντιδήμαρχος κ.Κρούπης Κώστας οδεύουμε προς την τελική ευθεία για την στεγαστική τους συνδρομή από μέρους της πολιτείας σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις των διαταγών που εξεδόθησαν για το Ροπωτό.