ΕΚΘΕΣΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΩΝ ΜΟΝΤΕΛΙΣΜΟΥ στο Δημαρχείο Πύλης από ναυτομοντελιστή Ευάγγελου Χαντζιάρα

    ΕΚΘΕΣΗ  ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΩΝ   ΜΟΝΤΕΛΙΣΜΟΥ

             Στο   Δημαρχείο Πύλης  από ναυτομοντελιστή  Ευάγγελου Χαντζιάρα

Καταγόμενου από την Πύλη

Πήγαμε,  είδαμε,  εντυπωσιαστήκαμε

 

 

Ξεκίνησε να λειτουργεί η Έκθεση   Δημιουργιών Μοντελισμού   στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Πύλης, του  συντοπίτη μας  ναυτομοντελιστή κ. Ευάγγελου Χαντζιάρα  Αρχιτέκτονα Μηχανικό  στο Επάγγελμα.

Η έκθεση  θα διαρκέσει επί τριημέρου αρχής γενομένης από την Παρασκευή 5/9  έως την Κυριακή 7/9, με ώρες λειτουργίας από 11-14.00 και από 17.00  έως 20..00.

Την πρώτη ημέρα επισκέφθηκαν τον χώρο  που ήταν εκτιθεμένα τα Αριστουργήματα  δια χειρός  του Ευάγγελου Χαντζιάρα, αρκετοί  Πυλιώτες και θαύμασαν τις παραπάνω δημιουργίες  μεταξύ αυτών ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου Πύλης  κ. Γεώργιος Τζιορτζιώτης , ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Πύλης κ. Χρήστος Νάκος και η  Πρόεδρος της Τ.Κ. Πύλης κ. Μαρίνα Πανάγου.

Την Κυριακή το πρωί επισκέφθηκε την έκθεση ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κων/νος Μαράβας και είδε από κοντά τα εκθέματα του κ. Ευάγγελου Χαντζιάρα, κάνοντας μια σύντομη αναφορά ενημερώνοντας τον Δήμαρχο στο  για τα  θαυμάσια δημιουργήματα του.

Ο κ. Μαράβας διαβεβαίωσε τον κ, Χαντζιάρα ότι ο Δήμος Πύλης θα είναι πάντα αρωγός σε τέτοιες προσπάθειες των συνδημοτών  του.

 

Τα Εκθέματα αναφορικά ήταν τα εξής..

 

  • Axel Thorsen (Goletta)
  • La Real (ναυαρχίδα  της Ναυπάκτου)   Χρυσό Μετάλλιο και κύπελλο με το καλλίτερο  έκθεμα της έκθεσης στατικού μοντελισμού Λάρισας 2017 (Μύλος του Παπά).
  • Sciabecco ‘’Lepuin’’  Χρυσό μετάλλιο Παμβαλκανικής έκθεσης στατικού μοντελισμού ΠΗΓΑΣΣΟΣ  2017 (Δημαρχείο Θεσσαλονίκης).
  • ΤΟΞΩΤΗ ΓΕΦΥΡΑ ΠΥΛΗΣ
  • Ι. Ν. ΠΟΡΤΑ ΠΑΝΑΓΙΑΣ