28 Φεβ 2024 08:45

Ομιλία Δημάρχου στην κοπή πίτας των 43 προέδρων των τοπικών συμβουλίων ΠΥΛΗΣ

Ο Δήμαρχος καλωσόρισε τους σαράντα τρεις (43) Προέδρους λέγοντας τα εξής:

« Πρώτα απ΄ όλα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ  ΚΑΛΗ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ.
Θέλω να τονίσω μία ακόμη φορά το γεγονός ότι είστε για την ο βασικός κρίκος στην αλυσίδα της λειτουργίας του Δήμου.Χαίρομαι που έχω την συνεργασία σε όλα τα επίπεδα. Εσείς είστε δίπλα στους μόνιμους κατοίκους των χωριών μας, εσείς γνωρίζετε από μέσα τα προβλήματα και θέλω να δίνετε όπως δίνεται πάντα λύσεις. Δεν ξεχωρίζω τους Προέδρους σε δικούς μου ή όχι.Είστε όλοι Πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου Πύλης.
Σε πρώτη φάση θέλω να σας πώ ότι τηρούμε τις δεσμεύσεις μας. Είπαμε ότι οι Πρόεδροι θα πληρώνονται κάθε μήνα την μικρή χορηγία. Το κάναμε πράξη.
Παρά το γεγονός ότι είμαστε σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, δεν υπάρχουν πόροι τηρήσαμε τον λόγο μας.

Και πέρα απ΄ αυτό.  Μέσα στο 2015 θα πάρετε ο κάθε Πρόεδρος το ποσό των 500 Ευρώ ως πάγια προκαταβολή με σκοπό την αντιμετώπιση των εκτάκτων αναγκών σας.

Πρέπει όμως να φροντίζετε οι ίδιοι για το κόψιμο τιμολογίων για να μπορεί η οικονομική υπηρεσία να κάνει σωστά την δουλειά της. Τα τιμολόγια που πρέπει να κόβονται θα αφορούν:
Δαπάνη για αποκατάσταση βλαβών στον ηλεκτροφωτισμο,
Δαπάνη για επείγουσες εργασίες επισκευής παιδικών χαρών και
Δαπάνη για επείγουσες εργασίες καθαρισμού οδών – πλατειών και λοιπών κοινόχρηστων χώρων.

Σήμερα θα σας παραδώσουμε τις σφραγίδες της κάθε Τοπικής Κοινότητας. Μέσα στον φάκελο υπάρχουν και οι αρμοδιότητες που έχει ο καθένας σας- σύμφωνα με τον Νόμο καθώς και η απόφαση μου για την υπογραφή εγγράφων από εσας.
Θέλω να παρακαλέσω εδώ να εξυπηρετείται τους συνδημότες μας αλλά παράλληλα να προσέχετε για να είμαστε νόμιμοι και να μην δημιουργηθούν προβλήματα.
Θέλω να γνωρίσετε όλοι τους αρμόδιους Αντιδημάρχους και να έχετε συνεργασία για την επίλυση των προβλημάτων. Η πόρτα μου θα είναι πάντα ανοικτή για  όλους σας.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ».
Ακολούθως πήραν τον λόγο ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, οι Αντιδήμαρχοι Πύλης, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ, ο Πρόεδρος της ΚΟΙΔΕΚΑΠ, ο Πρόεδρος του ΟΚΠΑΔ, ο Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης καθώς και οι Προέδροι των Τοπικών Κοινοτήτων.
Ο τυχερός της χρονιάς ήταν ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Νέας Πεύκης κ. Σακκομήτρος Κων/νος που πέτυχε το φλουρί που αντιστοιχούσε σε ένα τάμπλετ.Ήταν μία πραγματικά υπέροχη μάζωξη.

[cycloneslider id=”ekopsan-pita-i-43-proedri-ton-topikon-simvoulion-pilis”]