24 Φεβ 2024 09:03

“Εκδήλωση του Κ.Α.Π.Η. στην Τοπική Κοινότητα Γόμφων του Δήμου Πύλης”

tn_kaph gomfwn 2011 iiiΜια όμορφη και ζεστή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (30-10-2011) το μεσημέρι στην αίθουσα του Κ.Α.Π.Η. στην Τοπική Κοινότητα Γόμφων του Δήμου Πύλης.

Η πρωτοβουλία των υπευθύνων του Κ.Α.Π.Η. κ.κ. Γεωργίου Μαγκούτη και Γεωργίου Μπουζιώκα καθώς και οι προσφορές των μελών σε εργασία, πίτες και ντόπιο κρασί συνέβαλαν ώστε να περάσουμε ένα ευχάριστο μεσημέρι, κόντρα στη μιζέρια και την γκρίνια που προέρχεται από τη δύσκολη οικονομική κατάσταση της χώρας μας.

Φωτογραφικό υλικό εδώ…

Οι παρευρισκόμενοι άκουσαν την ιστορία του τόπου τους από τον Καθηγητή και Ιστορικό κ. Γεώργιο Ζιάκα ενώ ο κ. Νικόλαος Διαγωμάς απήγγειλε ποιήματά του.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και χαιρέτησαν τους γερόντους ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κων/νος Κουφογάζος, ο Αντιδήμαρχος κ. Ιωάννης Κουτσονάσιος, ο Πρόεδρος και η Αντιπρόεδρος του Ο.Κ.Π.Α.Δ. κ. Βασίλειος Μπαλάς και κ. Βάια Μπουροκώστα, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Δημήτριος Μαγκούτης και Κων/νος Μπουζιώκας καθώς και οι σύμβουλοι του Ο.Κ.Π.Α.Δ. κ.κ. Μαρία Γιαννοτάκη και Χρήστος Κωτούλας.