07 Δεκ 2023 05:52

“Εκδήλωση του 1ου ΕΠΑΛ Πύλης για τις Διατροφικές συνήθειες στους εφήβους”

Ο Σύλλογος των καθηγητών του 1ου ΕΠΑΛ Πύλης απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση στην τοπική κοινωνία να παρακολουθήσει την εκδήλωση – ομιλία που πρόκειται να διοργανώσει την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 10.30 π.μ  με θέμα: «Διατροφικές συνήθειες στους εφήβους». Εισηγητής του, διαχρονικά επίκαιρου θέματος της ομιλίας, θα είναι ο  Αναπληρωτής Καθηγητής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας κ. Βασίλης Γεροδήμος.

Ο ομιλητής θα προσεγγίσει το θέμα της ομιλίας του με βιωματικό τρόπο εστιάζοντας στις επιπτώσεις της κακής διατροφής στην υγεία των εφήβων, υποδεικνύοντας ταυτόχρονα τα σύγχρονα μοντέλα της υγιεινής διατροφής.

Πιστεύουμε ότι οι παρεμβάσεις του σχολείου σε θέματα που αναδεικνύονται από τις τάσεις της κοινωνίας θα πρέπει να προβάλλονται άμεσα και με την απαραίτητη επιστημονική τεκμηρίωση. Με την ευκαιρία θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Ιατρό του Κέντρου Υγείας της Πύλης κ. Γιακίμοβα για την πολύ κατατοπιστική ενημέρωση που έκανε στους μαθητές του σχολείου μας  για τον ιό του Hiv (τρόποι μετάδοσης, προφύλαξης κ.λ.π).

                            

     Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ    
                                   Δημήτρης  Ι.  Κωνσταντινίδης