29 Φεβ 2024 01:36

“Εκδήλωση Ιατρικού Ενδιαφέροντος στο Δήμο Πύλης”

tn_iatr en hmΟ Δήμος Πύλης και το Κέντρο Υγείας Πύλης διοργάνωσαν ημερίδα με θέμα «Μαθαίνω για την Υγεία – Επενδύω στην Υγεία» την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο «ΠΥΛΗ» στον οικισμό Πόρτα Παναγιά. Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση των πολιτών σε θέματα υγείας.

 

Περισσότερο φωτογραφικό υλικό εδώ…

Ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κων/νος Κουφογάζος στον  χαιρετισμό του συνεχάρη το προσωπικό του Κέντρου Υγείας για την προσφορά του και τόνισε πως ο Δήμος στηρίζει την προσπάθεια υψηλής παροχής υπηρεσιών υγείας και την ενημέρωση των δημοτών.

Στη συνέχεια ο κ. Μιχαήλ Βενιζέλος – Διευθυντής του Κ.Υ. Πύλης ανέπτυξε το θέμα σχετικά με τις λαθεμένες απόψεις για την υγεία. Ο κ. Νικόλαος Γκανάς – Διευθυντής Παθολογίας Κ.Υ. Πύλης ανέλυσε το θέμα του σακχαρώδη διαβήτη. Η κ. Παρασκευή Σούκουλη – Επιμελήτρια Β΄ Γενικής Ιατρικής αναφέρθηκε στο θέμα της οστεοπόρωσης και τέλος η κ. Βέσελα Γιακίμοβα –   Επιμελήτρια Β΄ Γενικής Ιατρικής έκανε αναφορά στο θέμα της υπέρτασης.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο νομαρχιακός σύμβουλος κ. Γιώργος Τσίγκας, ο Δήμαρχος Γόμφων κ. Νίκος Παλλαντζάς, δημοτικοί σύμβουλοι, πρόεδροι τοπικών συμβουλίων και συλλόγων.