03 Δεκ 2023 09:03

Είδη ξηράς τροφής και γενικού καθαρισμού από την Περιφέρεια Θεσσαλίας προς το Δήμο Πύλης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αποδέκτης μεγάλων ποσοτήτων ξηράς τροφής και ειδών γενικού καθαρισμού ήταν ο Δήμος Πύλης από την Περιφέρεια Θεσσαλίας, την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου.

Ύστερα από συντονισμένες ενέργειες και επικοινωνία της Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής, Υγείας & Αλληλεγγύης  του Δήμου Πύλης κας Χαράς Καλιώρα,  με τις αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας Θεσσαλίας, αποφασίστηκε η αποστολή  ανθρωπιστικής  βοήθειας από την Περιφέρεια Θεσσαλίας προς την Υπηρεσία Πρόνοιας του Δήμου Πύλης.

Φορτηγό του Δήμου Πύλης βρέθηκε για το σκοπό αυτό την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου, στις εγκαταστάσεις της περιφέρειας Θεσσαλίας στη Λάρισα, παρουσία του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κου Κώστα Αγοραστού και της Αντιδημάρχου Πύλης κας Χαράς Καλιώρα.

Με αφορμή την παραλαβή της βοήθειας η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Υγείας & Αλληλεγγύης  του Δήμου Πύλης κα Χαρά Καλιώρα δήλωσε: «H προσπάθεια από τη μεριά της Υπηρεσίας Πρόνοιας του Δήμου Πύλης δε σταματά. Για εμάς, η επαναφορά των πληγέντων συνδημοτών μας στην κανονικότητα, συνεχίζεται με την ίδια ένταση, δύο μήνες μετά το καταστροφικό πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel που όλοι βιώσαμε. Η συνδρομή της Περιφέρειας Θεσσαλίας εκεί εστιάζει και την ευχαριστώ δημόσια. H αρμόδια υπηρεσία Πρόνοιας και οι υπάλληλοι του Προγράμματος “Βοήθεια στο Σπίτι”  του Δήμου Πύλης,  θα φροντίσουν για τη διανομή των προϊόντων στους δοκιμαζόμενους συνδημότες μας, όπως κάνουν όλο αυτό το διάστημα».

Από το Δήμο Πύλης