20 Μάι 2024 00:21

Eυχές του κ Δημάρχου για την νέα Σχολική Χρονιά

Άνοιξαν σήμερα τα Σχολεία του Δήμου Πύλης. Όλα τα Δημοτικά, τα Νηπιαγωγεία, το Γυμνάσιο, το Ενιαίο Λύκειο και το ΕΠΑΛ Πύλης.

Γέμισε χαρούμενες φωνές η Πύλη και τα χωριά.

Ο Δήμαρχος Πύλης, Κωνσταντίνος Μαράβας και ο Αντιδήμαρχος κ. Κρούπης Κων/νος επισκέφθηκαν τις Σχολικές Μονάδες της Πύλης, όπου με τους διευθυντές, τα παιδιά, τους γονείς και τους Ιερείς κ. Λάζαρο Σταυραντώνη και κ. Φώτιο Κωτούλα τελέστηκε ο καθιερωμένος Αγιασμός.

Ο Δήμαρχος τόνισε την χαρά του για την συμμετοχή όλων. Ευχήθηκε καλή πρόοδο στους μαθητές, δύναμη και κουράγιο στους γονείς, υγεία και ήθος από τους καθηγητές και δασκάλους.

Στις Δημοτικές Ενότητες Πινδέων- Πιαλείων – Αιθήκων παραβρέθηκαν οι Τοπικοί αρμόδιοι Αντιδήμαρχοι  κ.κ. Τόλιας – Καλαμαράς – Κατσίβελος – Ζιάκας, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι και οι Τοπικοί Πρόεδροι κάθε Σχολείου.

 

Φωτογραφίες

  • Στιγμιότυπα από τον Αγιασμό στο Δημοτικό Σχολείο Πύλης και Παιδικό Σταθμό Πύλης. Συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών και Προϊστάμενο των Διοικητικών Υπηρεσιών του Δήμου Πύλης.
  • Αγιασμός στον Παιδικό Σταθμό Πύλης -παρουσία του δημάρχου Κων/νου Μαράβα
    και του Αντιδημάρχου Κων/νου Κρούπη
  • Αγιασμός στο Γυμνάσιο και Γενικό  Λύκειο Πύλης, παρουσία του δημάρχου Κων/νου Μαράβα και του Αντιδημάρχου  Κων/νου Κρούπη.
  • Αγιασμός Ε.Π.Α.Λ. Πύλης παρουσία του δημάρχου Κωνσταντίνου Μαράβα.

 

[cycloneslider id=”agiasmos”]