23 Ιούλ 2024 02:42

“ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΛΙΜΝΟΔΕΞΑΜΕΝΗΣ Δ.Δ. ΑΓΙΟΥ ΒΗΣΣΑΡΙΩΝΑ.”

tn_anamnistiki

 
Την Κυριακή 4 Μαΐου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της Λιμνοδεξαμενής στο Δημοτικό Διαμέρισμα του Αγίου Βησσαρίωνα του Δήμου Πύλης.

 

 

Φωτογραφικό υλικό από τα εγκαίνια της Λμνοδεξαμενής του Αγίου Βησσαρίωνα Πύλης…  

Ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κων/νος Κουφογάζος αφού καλωσόρισε τους επίσημους προσκεκλημένους και τους δημότες της περιοχής εξέφρασε την ικανοποίησή του για το συγκεκριμένο έργο και αναφέρθηκε στα οφέλη που θα προκύψουν από αυτό το σημαντικό έργο που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Διαμέρισμα του Αγίου Βησσαρίωνα.

Ο Νομάρχης Τρικάλων κ. Ηλίας Βλαχογιάννης αναφέρθηκε στο συνολικό προϋπολογισμό του έργου που ανέρχεται σε περίπου 150.000€ και είναι χωρητικότητας 140.000 κυβικών μέτρων νερού, έχει μέγιστο ύψος 11 μέτρα, μήκος στέψης 160 μέτρα, πλάτος 4 μέτρα περίπου και τόνισε ότι στο άμεσο μέλλον θα γίνουν εργασίες ώστε η χωρητικότητά της λιμνοδεξαμενής να αυξηθεί στα 200.000 κυβικά νερού.

Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Φ. Γκούπας έκανε αναφορά στη σημαντικότητα του συγκεκριμένου έργου που στοχεύει στη σωστή διαχείριση των υδάτινων πόρων και στην προσπάθεια αντιμετώπισης του προβλήματος της λειψυδρίας. Ο κ. Γκούπας συνεχάρη τον Νομάρχη κ. Ηλία Βλαχογιάννη και τον Δήμαρχο Πύλης κ. Κων/νο Κουφογάζο που προχωρούν στην εκτέλεση τέτοιων σημαντικών έργων.

Χαιρετισμό απηύθυνε και ο Πρόεδρος του Αγίου Βησσαρίωνα κ. Σωτήριος Τσέλιγκας.

Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση ο Μητροπολίτης Τρίκκης Σταγών κ.κ. Αλέξιος, ο Δήμαρχος Γόμφων κ. Παλλαντζάς Νικόλαος, ο Δήμαρχος Πιαλείων κ. Μάμαλης Χρήστος, ο Δήμαρχος Χασίων κ. Κωστούλας Κων/νος, ο Προϊστάμενος της Υ.Ε.Β. κ. Γκαγκαστάθης Νικόλαος, οι Πρόεδροι των τοπικών διαμερισμάτων, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι και πλήθος δημοτών.