Έγινε η συνάντηση μεταξύ του Δημάρχου της Επιτροπής που συστάθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο Πύλης και με την παρουσία των Βουλευτών του Νομού Τρικάλων κ.κ. Δριτσέλη, Παπαδόπουλου, Σιμορέλη και Σκρέκα, με τον Γενικό Διευθυντή της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδας (Ε.Τ.Ε.)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Έγινε η συνάντηση, σήμερα στην Αθήνα στις 11:00 π.μ., μεταξύ του Δημάρχου Πύλης κ. Κων/νου Μαράβα, της Επιτροπής που συστάθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο Πύλης και με την παρουσία των Βουλευτών του Νομού Τρικάλων κ.κ. Δριτσέλη, Παπαδόπουλου, Σιμορέλη και Σκρέκα, με τον Γενικό Διευθυντή της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδας (Ε.Τ.Ε.).

Έγινε η αναλυτική παρουσίαση των επιχειρημάτων, από τον Δήμαρχο Πύλης κ. Μαράβα, από τα μέλη της συντονιστικής επιτροπής καθώς και των Βουλευτών, και ζητήθηκε να συζητηθεί εκ νέου από την Εκτελεστική Επιτροπή της Εθνικής Τράπεζας.

Οι Βουλευτές ανέλαβαν πρωτοβουλία να γίνει επαφή με τον Υπουργό Επικρατείας της Κυβερνήσεως κ. Φλαμπουράρη Αλέκο, για αύριο στις 17:00 μ.μ., έτσι ώστε να δοθεί πολιτική λύση, στο ανώτερο κυβερνητικό επίπεδο, προς όφελος της τοπικής κοινωνίας και του Δήμου Πύλης, με την άρση της απόφασης.

 

ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΥΛΗΣ