25 Μάι 2024 14:19

“Ευχαριστήρια επιστολή του Δημάρχου Πύλης προς τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κων/νο Αγοραστό”

Αγαπητέ κύριε Περιφερειάρχη,

Με αφορμή την επίσημη ένταξη του έργου συνολικού ποσού 922.000 ευρώ και τίτλο «Βελτίωση Υδραγωγείων Παλαιομονάστηρου – Γόμφων του Δήμου Πύλης» με τελικό δικαιούχο το Δήμο Πύλης, τόσο η δημοτική αρχή, όσο και εγώ προσωπικά, θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας, για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα μας. Η μελέτη συνοδευόμενη με το ανάλογο έργο θα λύσει προβλήματα διαχείρισης υδάτινων πόρων ύδρευσης σε μεγάλο βαθμό.  

Το ενδιαφέρον σας για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των δημοτών μας με την ένταξη αυτών των έργων  έχουν ανεβάσει κατά πολύ τον πήχη των προσδοκιών των κατοίκων του δήμου Πύλης και είμαι βέβαιος ότι καθημερινά δικαιώνεται με κάθε τρόπο η εμπιστοσύνη που σας δείχνουν οι συμπολίτες μας, ανταποκρινόμενος επάξια στα υψηλά σας καθήκοντά.

Το γεγονός σχολιάστηκε θετικά στην τοπική κοινωνία όπου ερμηνεύτηκε ως ιδιαίτερο ενδιαφέρον της Περιφέρειας Θεσσαλίας για την περιοχή μας, με τα συσσωρευμένα προβλήματα της. Με τη βεβαιότητα ότι η παρουσία σας θα είναι συνεχής, παρακαλώ δεχθείτε τις θερμές μας ευχαριστίες.

 

Ο Δήμαρχος Πύλης

 

Κων/νος Δ. Κουφογάζος