02 Οκτ 2023 21:25

“Δραστηριότητες του Πολιτιστικού Συλλόγου Πύλης”

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πύλης  στο Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων στο Κεφαλόβρυσο.

tn_politistikos syllogos 2014iΕπειδή και οι μη προνομιούχοι στη ζωή δικαιούνται λίγη χαρά και ψυχαγωγία, ο ΠΣΠ  με ένα τμήμα από τα χορευτικά, παραβρέθηκε στο Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων Τρικάλων στο Κεφαλόβρυσο, την Παρασκευή 28/2/2014. ‘Ολοι, προσωπικό, τρόφιμοι και χορευτές,  διασκέδασαν   παρέα μέσα σε μια ζεστή,  αποκριάτικη ατμόσφαιρα. 

Φωτογραφικό υλικό εδώ…

Ένα μεγάλο ευχαριστώ εκ μέρους του Δ.Σ. του Συλλόγου για τη θερμή υποδοχή αλλά και την άψογη οργάνωση στη Διευθύντρια του Θεραπευτηρίου κα Δήμητρα Γιαννοπούλου και στα μέλη του προσωπικού.

 

ΤΟ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΠΑΡΤΙ

Το προηγούμενο Σάββατο, 22 Φεβρουαρίου, έγινε  το  αποκριάτικο πάρτι μας, στην Καφετέρια Status στην Πύλη. Ήταν ένα κεφάτο πάρτι , με ωραία λάτιν και ποπ, ροκ μουσική. Ήταν άτομα διαφόρων ηλικιών από μικρά μέχρι μεγάλα. Χορέψαμε , αστειευτήκαμε, γελάσαμε με τους ευφάνταστους μασκαράδες και ευχηθήκαμε να είμαστε καλά και του χρόνου να ξαναγιορτάσουμε.  Το Δ.Σ. του Συλλόγου ευχαριστεί όσους ήρθαν και διασκέδασαν μαζί μας  και εύχεται Καλή Σαρακοστή σε όλους.

 

ΤΟ ΠΑΡΤΕΡΙ

Ολοκληρώθηκε  η διαμόρφωση και ο καλλωπισμός του παρτεριού που βρίσκεται γύρω από τον πλάτανο στην είσοδο του ΕΠΑΛ Πύλης. Η δράση αυτή έγινε σε συνεργασία του Συλλόγου και  του ΕΠΑΛ.  Οι μαθητές φύτευσαν και έσπειραν το παρτέρι στα πλαίσια του περιβαλλοντικού προγράμματος που υλοποιούν. 

 

ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΜΟΝΗ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΣΤΟ ΖΑΡΚΟ

Την Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014, στους Α΄ Χαιρετισμούς της Θεοτόκου, ο σύλλογος οργανώνει εκδρομή στη Ιερά Μονή Αγίου Ιωάννη Θεολόγου στο Ζάρκο.  Το λεωφορείο θα ξεκινήσει στις 3 το μεσημέρι από τον Ι.Ν. Αγίου Βησσαρίωνα.

Δηλώστε εγκαίρως συμμετοχή στα  μέλη του Δ. Σ. του Συλλόγου.

 

ΔΩΡΕΑΝ  ΜΑΘΗΜΑΤΑ  ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ ΣΚΑΚΙ

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πύλη προσφέρει  ΔΩΡΕΑΝ  μαθήματα εκμάθησης  ΣΚΑΚΙ  για παιδιά και ενήλικες.  Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να έρθουν στα γραφεία του Συλλόγου  (εμπορικό κέντρο Νέας Πύλης) στις 11  το πρωί το Σάββατο 8 Μαρτίου 2014 για να κανονιστεί το πρόγραμμα. 

Δηλώσεις συμμετοχής στα μέλη του Δ.Σ.