30 Σεπ 2023 06:29

Διανομή προϊόντων από το Κοινωνικό Παντοπωλείο

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η μεγάλη διανομή τροφίμων κατά τις ημέρες των εορτών στους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Πύλης.

Ζυμαρικά, Τυροκομικά, κρεατικά, σαλάτες, γαλακτοκομικά, λάδι, ζάχαρη, όσπρια, χυμοί, κρασί, μπύρες, κοτόπουλα, γλυκίσματα, ψάρια κ.λ.π. τρόφιμα μακράς διαρκείας, είναι κάποια από τα προϊόντα που δόθηκαν σε 162 οικογένειες δικαιούχων συμπολιτών μας, που αριθμούν σχεδόν 600 μέλη, προκειμένου να μπορέσουν να γιορτάσουν με αξιοπρέπεια τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά.

«Ευχαριστούμε όλους όσους βοήθησαν ώστε κανένας συμπολίτης μας να μην στερείται τα βασικά αγαθά που χρειάζεται τις άγιες τούτες ημέρες, αλλά και όλους όσους στηρίζουν και ενισχύουν τις κοινωνικές μας δομές σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς», τόνισε ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κωνσταντίνος Μαράβας και συμπλήρωσε: «Οι δικαιούχοι των κοινωνικών μας δομών έχουν φτάσει πλέον σχεδόν τους 2000. Μακάρι οι συνθήκες να το επιτρέψουν και κανείς στο μέλλον να μην έχει ανάγκη από τη συμπαράσταση του Δήμου για τα προς το ζην. Μέχρι τότε, θα στεκόμαστε με όλες μας τις δυνάμεις δίπλα σε κάθε συνάνθρωπό μας.»

Ως Δήμος Πύλης και Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πρόνοιας ευχαριστούμε θερμά τις κάτωθι επιχειρήσεις για την σημαντική προσφορά προϊόντων και αγαθών κατά τις ημέρες των εορτών.

1. ΛΙΝΤΛ ΕΛΛΑΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.

2. ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ ¨ΜΕΛΙΣΣΑ¨, ΧΑΡΑΧΑΝΤΗΣ Δ. & ΣΙΑ Ο.Ε.

3. ΒΙΟΣΑΛ ΕΠΕ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΣΑΛΑΤΩΝ.

4. ΑΦΟΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΛΑΝΑΡΑ ΑΕΒΕ.

5. ΒΙΟΛΑΝΤΑ Α.Ε – ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΜΠΙΣΚΟΤΩΝ – ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΝ & ΒΟΥΤΗΜΑΤΩΝ.

6. ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΕΠΕ – ΕΜΠΟΡΙΟ-ΔΙΑΝΟΜΕΣ ΠΟΤΩΝ.

7. ΨΥΓΕΙΑ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΛΙΑΦΑ Α.Ε.

8. ΤΡΙΚΚΗ -ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΓΑΛΑΚΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ.

9. ΜΑΡΑΒΑΣ Α.Ε. ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΡΕΑΤΟΣ.

10. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ- SUPER MARKET ΠΥΛΗ.

11. ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΨΥΓΕΙΑ ¨ΚΟΖΙΑΚΑΣ¨.

12. ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ SUPER MARKET ΠΥΛΗ.

13. ΜΠΟΥΛΟΓΙΩΡΓΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ. ΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ – ΖΑΧΑΡΩΔΗ ΠΡΟΪΟΝΤΑ.

14. ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ¨ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ¨ ΝΕΡΑΪΔΟΧΩΡΙ

15. ΒΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ. ¨ΖΑΧΑΡΩΔΗ ΠΡΟΪΟΝΤΑ¨.

16. ΤΖΑΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ¨ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ ¨ ΠΥΛΗ