16 Απρ 2024 23:31

Διαγωνισμός Τραγουδιού και Κλόουν διασκέδασε τα παιδιά στο Σπίτι του Άη Βασίλη στο Δημαρχείο Πύλης

Συνεχίστηκαν με επιτυχία η εκδήλωση με θέμα «Διαγωνισμός Τραγουδιού»  στο πλαίσιο των Χριστουγεννιάτικων  Εκδηλώσεων, που προγραμμάτισε φέτος η Νέα Δημοτική Αρχή.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε  το Σάββατο 27/12/2014 στο Σπίτι του Άη’ Βασίλη στο Δημαρχείο Πύλης, όπου την παρακολούθησαν πολλά παιδιά  και γονείς που κατέκλυσαν τον χώρο της εκδήλωσης. Το πρώτο μέρος του προγράμματος άρχισε με τον Κλόουν  (ΣΑΚΙΤΟ)  ο οποίος διασκέδασε με τον καλλίτερο τρόπο υα παιδιά, και συμμετείχαν στα διάφορα τεχνικά τρικ που ο ίδιος σοφίζονταν.

Κατόπιν άρχισε ο διαγωνισμός Τραγουδιού (ΚΑΡΑΟΚΙ) και ΡΑΠ, όπου τα παιδιά  του Δημοτικού Γυμνασίου και Λυκείου  τραγούδησαν διάφορα τραγούδια λαϊκά  και μοντέρνα, εντυπωσιάζοντας τους παρευρισκόμενους αλλά και την κριτική Επιτροπή , με τις τραγουδιστικές τους επιδόσεις. Δόθηκαν βραβεία στου πρώτους που συγκέντρωσαν πιο μεγάλη βαθμολογία και στις τρείς  κατηγορίες.

Χαιρετισμό έκανε ο Αντ/ρχος κ.Βύρων Κατσίβελος αρμόδιος στο Τομέα του Πολιτισμού.

Παρόντες ήταν ο δημοτικό σύμβουλος κ. Αθανάσιος Κωστάκης, η Πρόεδρος του Π.Σ.Πύλης κ. Βασιλική  Λυρίτση, ο δημοτικός Σύμβουλος κ. Άρης Τζάνης.

[cycloneslider id=”diagonismos-tragoudiou-ke-klooun-diaskedase-ta-pedia-sto-spiti-tou-ai-vasili”]