16 Απρ 2024 13:29

Δενδροφύτευση στο Δήμο Πύλης

tn_dendr dim

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε, στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Δασοπονίας, την Παρασκευή 21 Μαρτίου 2008, η δενδροφύτευση της παραποτάμιας περιοχής της Πύλης, των αύλειων χώρων των Σχολείων της Πύλης και της λιμνοδεξαμενής του δ.δ. Αγίου Βησσαρίωνα, από την Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Τρικάλων σε συνεργασία με τον Δήμο Πύλης, με την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Τρικάλων και την αρωγή του Δασαρχείου Τρικάλων & Λάρισας.

Φωτογραφικό υλικό από την δενδροφύτευση Δήμου Πύλης…

Συμμετείχαν με ενθουσιασμό νέοι και νέες, μαθητές των Δημοτικών Σχολείων Πύλης, μαθητές των Γυμνασίων Πύλης και μαθητές του Δημοτικού Σχολείου & Νηπιαγωγείου Αγίου Βησσαρίωνα.

Ο Δήμαρχος Πύλης, Κων/νος Κουφογάζος, στην ομιλία του τόνισε «την αναγκαιότητα ανάπτυξης της οικολογικής συνείδησης από τους νέους», τόνισε «την ανάγκη του σεβασμού, της προστασίας και της αναβάθμισης του φυσικού περιβάλλοντος». Ζήτησε από την νέα γενιά να γίνουν καλλίτεροι πολίτες.

Στο ίδιο πνεύμα κινήθηκαν και οι ομιλίες του Δ/ντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Τάσιου Απόστολου, του Δ/ντή Δημοτικού Σχολείου Πύλης κ. Μπουροκώστα Ευαγγέλου και της κ. Ζαχαριάδου Ελένης- Προϊσταμένης 3ου Γραφείου Εκπαίδευσης.

Παρόντες στην εκδήλωση οι κ.κ. Καραθάνος Δημήτριος, , Θεοδώρου Θωμάς – Προϊστάμενοι του 1ου & 4ου Γραφείου Εκπαίδευσης, η Σύμβουλος Προσχολικής Αγωγής κ. Κατερίνα Παπανικολοπούλου, ο κ. Ντούβλης Σωτήριος – εκπαιδευτικός από το 1ο Γυμνάσιο Πύλης, ο Προϊστάμενος του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Πύλης κ. Βλάχος Νικόλαος, ο κ. Τσιόβουλος Γεώργιος – Αντιδήμαρχος Πύλης, εκπρόσωπος του Δασαρχείου Τρικάλων, τα Τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, το σύνολο της Εκπαιδευτικής Κοινότητας Πύλης κ.λ.π.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΥΛΗΣ

 

 ΚΩΝ/ΝΟΣ  Δ. ΚΟΥΦΟΓΑΖΟΣ