18 Απρ 2024 00:16

“Δεκαπενταύγουστος στο Γαρδίκι”

tn_gardiki 2011Με λαμπρότητα και επισημότητα τελέστηκαν οι θρησκευτικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Παναγίας το τριήμερο του Δεκαπενταύγουστου  στο Γαρδίκι.

Κατά την διάρκεια του τριημέρου παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Πύλης Κων/νος Κουφογάζος, ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Χρήστος Μαγκούφης, ο πρόεδρος του Δ.Σ. Γιώργος Παναγιώτου, οι Αντιδήμαρχοι Πύλης Ιωάννης Κουτσονάσιος, Ιωάννης Σουφλιάς και Αθανάσιος Πλαβός, ο εντεταλμένος σύμβουλος υγείας της περιφέρειας Θεσσαλίας Γιώργος Τσίγκας, οι δημοτικοί σύμβουλοι Πύλης Ευθύμιος Πλεξίδας και  Κώστας Μαράβας, η πρόεδρος του Τ.Σ. Γαρδικίου Αλεξάνδρα Τάμπου-Καραντζούνη, τα μέλη του Τ.Σ. Βασιλική Αστρέχα-Χαλιαμάνη και Κυριάκος Ελευθερίου, ο πρώην Δήμαρχος Τρικκαίων Μιχάλης Ταμήλος, ο αν. Τομεάρχης προστασίας του πολίτη της Ν.Δ. Ηλίας Βλαχογιάννης, ο πρώην γερουσιαστής των ΗΠΑ Κρις Σπύρου, ο πρόεδρος του Ευεργετικού Συλλόγου Γαρδικίου Σωτήρης Μπουντούρης, ο πρόεδρος της αδελφότητας Γαρδικιωτών Αθήνας-Πειραιά Σωτήρης Κάκιας, ο πρεσβύτερος του Γαρδικίου π. Αθανάσιος Κουμπής.

Το Τ.Σ. Γαρδικίου/Δήμος Πύλης θα ήθελε να ευχαριστήσει τους παρακάτω χορηγούς: Γαλακτοβιομηχανία ΟΛΥΜΠΟΣ ΑΦΟΙ Σαράντη, αρτοβιομηχανία πράσινος μύλος του Κ.Σταμάτη, εργοστάσιο γάλακτος ΤΡΙΚΚΗ, Αθανάσιος Παππάς Ασβεστόλιθοι Τρικάλων, Παπακωνσταντίνου  Σωτήριο, τα καταστήματα του χωριού Αλεξίου, Καρατζούνη, Παπακώστα, Τσιρογιάννη, Σδρένια και τον αγροσυνεταιρισμό γυναικών Γαρδικίου ΄΄ΑΝΕΜΩΝΕΣ΄΄. Για τη μεγάλη επιτυχία του χορού των γερόντων βοήθησε ο Σωτήρης Γοργογέτας, Σωτήρης Τόγελος και ο Γρηγόρης Χατζηλυμπέρης. Επίσης ευχαριστούμε όλους τους ανώνυμους Γαρδικιώτες που βοήθησαν οικονομικά ώστε να αγοραστεί ο ιατρικός εξοπλισμός για το ιατρείο στο Γαρδίκι.

Οι Γαρδικιώτες, οι φίλοι και οι επισκέπτες διασκέδασαν με τη δημοτική ορχήστρα του Μίμη Καλαμπόκα, η οποία  άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.

Καλή αντάμωση του χρόνου στο Γαρδίκι.