25 Μάι 2024 20:28

Χριστουγεννιάτικη γιορτή του εμπορικού συλλόγου Πύλης τη δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων στην Πύλη

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που πραγματοποίησε ο Εμπορικός Σύλλογος Πύλης την Τρίτη 26/12,

δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων, η οποία έλαβε χώρα στο κέντρο της Πύλης (σιντριβάνι) στις 18:00, και τελούσε υπό την αιγίδα του Δήμου Πύλης.

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στο χώρο της εκδήλωσης, άνθρωποι κάθε ηλικίας με πρωταγωνιστές τα παιδιά, ζήσανε τους χριστουγεννιάτικους ρυθμούς, ξεφαντώνοντας με την πλούσια μουσική σύμφωνα με το πνεύμα των ημερών, ενώ προσφερόταν ζεστό κρασί σε όλους, με αποκορύφωμα την επιβλητική εμφάνιση του ‘Αη Βασίλη, να μοιράζει σε όλα τα παιδιά δώρα, ενώ συγχρόνως τα βεγγαλικά φώτισαν τον Πορτινό ουρανό, κάνοντας την νύχτα μέρα. Επίσης οι καλλιτέχνιδες Δήμητρα Μαγκούτη και Μαρία Γκόγκου με την καλλιτεχνική τους δημιουργία, μετέτρεψαν μικρούς και μεγάλους σε ξεχωριστές χριστουγεννιάτικες φιγούρες.

Την εκδήλωση χαιρέτισε η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πύλης κ. Μαριλένα Γκρέκου, ευχαριστώντας όλους όσους συνέβαλλαν στην επιτυχία της γιορτής, και ιδιαίτερα το Δήμο Πύλης.  Παρόντες ήταν ο Δήμαρχος Πύλης κ.  Κων/νος Μαράβας, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων κ. Χρήστος Μπλουγούρας, η Αντιπρόεδρος του ΟΚΠΑΔ κ. Μαρίνα Πανάγου, οι νεοεκλεγέντες δημοτικοί σύμβουλοι κ. Βάσω Παλλαντζά, ο κ. Παναγιώτης Τσόλας, ο κ. Αθανάσιος Κωστάκης, ο Πρόεδρος του Κυνηγητικού Συλλόγου Πύλης κ. Αθανάσιος Μανούρας.