06 Δεκ 2023 09:28

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στον Δήμο Πύλης

Συνεχίστηκαν την Κυριακή το απόγευμα οι Χριστουγεννιάτικες  εκδηλώσεις  στον Δήμο Πύλης, όπου στις 16.00 στον χώρο του αύλιου χώρο του Δημαρχείου Πύλης όπου βρίσκεται το σπίτι του Άη Βασίλη , έλαβε χώρα η εκδήλωση  «ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΟΥ ΧΑΜΕΝΟΥ ΘΗΣΑΥΡΟΥ» όπου 46 παιδιά συμμετείχαν στο ομαδικό παιχνίδι του χαμένου θησαυρού  και η έκπληξη των παιδιών κατά την εύρεση του κάθε θησαυρού ήταν αξιοθαύμαστη. Το παιχνίδι επιμελήθηκε η κ. Γιώτα Πάνου με μεγάλη επιτυχία  που είναι μέλος του Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Πύλης υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων.
Επίσης στην αίθουσα των εκδηλώσεων υπήρξαν και άλλες δραστηριότητες όπως  το χτένισμα «τρελοκοτσιδάκια»  υπό  την επίβλεψη της μαθήτριας Ελένης Καρακικέ.
Ζωγραφική με την φροντίδα των κυριών Κατερίνας Καψάλη και Εβελίνας Κουκουτσέλου και της κ. Χριστίνας Νικολάου.
Όπου τα παιδιά ασχολήθηκαν με θέματα των Χριστουγέννων τα έργα των οποίων είναι εκτιθεμένα στην αίθουσα των εκδηλώσεων.
Τέλος ακολούθησε χορός «Ζούμπα» με την φροντίδα του  κ. Κων/νου Καραίσκου( καθηγητή της φυσικής Αγωγής), όπου στην επίδειξη (ΖΟΥΜΠΑΣ) συμμετείχαν όλα τα παιδιά.
Όλα τα παιδιά ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο Κων/νο  Μαράβα τον Αντ/ρχο κ. Βύρων  Κατσίβελο, την Πρόεδρο της Τ.Κ. Πύλης κ. Μαρίνα Πανάγου καθώς και την Πρόεδρο του Π.Σ.Π. κ. Βασιλικής Λυρίτση. 

[cycloneslider id=”ekdilosis-dimou-pilis”]