24 Ιούν 2024 04:37

’Χριστουγεννιάτικα Ηχοχρώματα’’ Στο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Πύλης από το Ωδείο «Μουσική Πνοή»

’Χριστουγεννιάτικα Ηχοχρώματα’’
Στο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Πύλης από το Ωδείο «Μουσική Πνοή»DSC07184 DSC07179
Με υπεύθυνη την Σοφία Λαμπρογιώργου
Γέμισε με μελωδικές φωνές το κατάμεστο από κόσμο Πολιτιστικό Κέντρο Πύλης την Παρασκευή το βράδυ, σε πολύ επιτυχημένη Χριστουγεννιάτικη Συναυλία από τα μουσικά τμήματα (παιδικά) από το Ωδείο «Μουσική Πνοή» της κ. Σοφίας Λαμπρογιώργου.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων που οργάνωσε φέτος ο Δήμος Πύλης.
Χαιρετισμό έκανε ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Κων/νος Μπαλατσούκας που καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, μεταφέροντας και τους χαιρετισμούς του Δημάρχου Κων/νου Μαράβα ευχαριστώντας και την κ. Σοφία Λαμπρογιώργου για την παρουσία της με τα μουσικά τμήματα του Ωδείου της, τα οποία θα μας μεταφέρουν με το καλλίτερο τρόπο με τα μουσικά ακούσματα στο πνεύμα των Χριστουγέννων και θα μας ταξιδέψει στην μαγεία της μουσικής σε όλα τα επίπεδα.
Στην συνέχεια τα Νήπια τραγούδησαν χριστουγεννιάτικα κάλαντα (τρίγωνα κάλαντα), τα παιδιά της ‘Α Δημοτικού τραγούδησαν ((χιόνια στο Καμπαναριό κ. λ. π.)
Ακολούθησαν μουσικά ακούσματα από τα παιδιά του Ωδείου με τα μουσικά τους όργανα (φλάουτο ,πιάνο, τσέλα, βιολί). Τέλος η μουσική εκδήλωση έκλεισε με την παιδική και νεανική χορωδία.