13 Ιούλ 2024 04:33

Χορός του Πολιτιστικού Συλλόγου Νεολαίας Γαρδικίου στο 6ο Αντάμωμα των Γαρδικιωτών

Με επιτυχία στέφθηκε ο χορός του Πολιτιστικού Συλλόγου Νεολαίας Γαρδικίου στο 6ο Αντάμωμα των Γαρδικιωτών, που έγινε την Κυριακή της Απόκρεω το βράδυ στην αίθουσα του HOTELL «MEMORIES-HALL” στην Αγία Κυριακή.
Την εκδήλωση άνοιξαν τα χορευτικά Τμήματα του Συλλόγου που χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς του τόπου μας.
Κατόπιν μίλησε ο Πρόεδρος του Συλλόγου και Πρόεδρος της Τ.Κ. Γαρδικίου κ. Άρης Αλεξίου καλωσορίζοντας τον κόσμο και τους επισήμους και τους ευχαρίστησε που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.
Ακολούθησε χορός με πολύ κέφι και ο κόσμος που κατέκλυσε την πίστα διασκέδασε χορεύοντας μέχρις τις πρωινές ώρες, υπό τον ήχο της εξαίρετης δημοτικής ορχήστρας.
Παρευρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος κ. Άρης Τζάνης, ο Αντιδήμαρχος κ. Σωτήριος Χαντζής,ο Πρόεδρος Δ.Σ.Πύλης κ.Αθανάσιο Γιαννοτάκη, οι Πρόεδροι των Τ.Κ. Αρματωλικού κ. Παναγιώτης Τεντολούρης, Παχτουρίου κ. Παναγιώτης Μπόλης, Πύρρας κ. Παναγιώτης Γιώτας, η Πρόεδρος της Τ.Κ. Πύλης κ. Μαρίνα Πανάγου, ο πρώην Πρόεδρος Κλεινοβού (Δήμου Καλαμπάκας) κ. Γεώργιος Πίσπας, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Ιωάννης Κουτσονάσιος, ο κ. Ηλίας Λαμπρογεώργος και Πρόεδρος της Δημοτικής Οργάνωσης Πύλης της Ν.Δ., ο κ. Αγγέλης Σωτήριος, ο κ. Αθανάσιος Κιάφας, ο Πολιτευτής κ. Αθανάσιος Λιούτας.