29 Φεβ 2024 01:51

“Χαιρετισμός του Δημάρχου Πύλης στην τελετή βράβευσης των μαθητών.”

Αγαπητές και αγαπητοί μου φοιτητές και σπουδαστές των ανώτατων και τεχνολογικών ιδρυμάτων της χώρας μας.

Επιτρέψτε μας να σας καλωσορίσουμε στην αποψινή τελετή βράβευσης των αποφοίτων λυκείου Πύλης, που πετύχατε να εισαχθείτε στις ανώτερες και ανώτατες σχολές.

Ο Δήμος μας θεωρεί αναμφίβολα τη σημερινή εκδήλωση ως την πιο αξιόλογη εκδήλωση που διοργανώνει ο πολιτιστικός οργανισμός. Θεωρούμε τη σημερινή μέρα μια γιορτή στην οποία αναγνωρίζεται η γνώση, η διάκριση και αποδίδεται η επιβράβευση από την ίδια την κοινωνία της πόλης μας στα παιδιά της, που μας κάνουν κάθε μέρα και πιο περήφανους με τις επιτυχίες τους, μια γιορτή στην οποία επίσης τιμώνται αυτοί οι οποίοι πριν από χρόνια έβαλαν τις βάσεις, για να έχουμε σήμερα τόσες και τόσο μεγάλες επιτυχίες.

Η Πύλη, λοιπόν σήμερα, τιμά τους πρώτους.

Τιμά τους καλύτερους.

Τιμά εσάς που εκφράζετε το μέλλον της.

Θεωρώ υποχρέωση εκ μέρους των δημοτών να σας συγχαρώ όλους για την αξιέπαινη προσπάθειά σας και να δεσμευτώ ενώπιων όλων σας ότι θα σταθούμε δίπλα σας, όπου μπορούμε στο μέτρο του δυνατού. Οφείλω να σας τονίσω ότι στο δήμο μας έχει επικρατήσει η σκέψη ότι η νεολαία πρέπει να αγωνίζεται, να χαίρεται, να αγαπά, να γελάει, να αγωνιά, να κλαίει, να σέβεται, να νιώθει και τις χαρές και τις λύπες της ζωής. Με λίγα λόγια πραγματικά ΝΑ ΖΕΙ!

Ο νέος χρόνος, το 2009, σε λίγες μέρες μπαίνει στη ζωή μας, σας ευχόμαστε να είναι γεμάτος υγεία, προκοπή, επιτυχίες προσωπικές και οικογενειακές.

Το 2009, με τα δεκάδες έργα που ο δήμος μας έχει προγραμματίσει και στα επτά δημοτικά διαμερίσματα, σας διαβεβαιώνουμε ότι κάνουμε μεγάλη προσπάθεια και με τη δική σας συμβολή, να κάνουμε το τόπο μας πιο δυνατό, πιο σύγχρονο και πιο όμορφο.

Εργαζόμαστε γι΄ αυτό με αγάπη, με συνέπεια, με αφοσίωση και όραμα.

Κυρίες και κύριοι με την ευχή ο καινούριος χρόνος να είναι ένας χρόνος ειρηνικός δημιουργικός και γεμάτος όμορφες στιγμές.

Εκ μέρους όλων των συνεργατών δημοτικών συμβούλων, Προέδρων, τοπικών συμβούλων, υπαλλήλων του δήμου και των δημοτών μας, σας ευχόμαστε ολόψυχα.

Χρόνια Πολλά – Καλή Χρονιά!

Ευτυχισμένο και ειρηνικό το 2009!