25 Μάι 2024 20:00

“Χαιρετισμός του Δημάρχου Πύλης στην τελετή βράβευσης των μαθητών των Λυκείων Πύλης (2009)”

ΠΥΛΗ 27 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2009

Αγαπητές και αγαπητοί μου φοιτητές και σπουδαστές των ανώτατων και τεχνολογικών ιδρυμάτων της χώρας μας.

Επιτρέψτε μας να σας καλωσορίσουμε στην αποψινή τελετή βράβευσης των αποφοίτων των Λυκείων Πύλης, που πέτυχαν να εισαχθούν στις ανώτερες και ανώτατες σχολές.

Ο Δήμος μας θεωρεί αναμφίβολα τη σημερινή εκδήλωση ως την πιο αξιόλογη εκδήλωση που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Πύλης. Σήμερα επιβραβεύουμε την κατάκτηση της γνώσης και επιβραβεύεται η ανθρώπινη δεξιότητα. Θεωρώ υποχρέωση εκ μέρους των δημοτών να σας συγχαρώ όλους και όλες για την αξιέπαινη προσπάθειά σας και να δεσμευτώ ενώπιων όλων σας ότι θα σταθούμε δίπλα σας, όπου μπορούμε στο μέτρο του δυνατού. Οφείλω να σας τονίσω ότι στο Δήμο μας έχει επικρατήσει η σκέψη ότι  η νεολαία πρέπει να αγωνίζεται, να χαίρεται, να αγαπά, να γελάει, να αγωνιά, να σέβεται, να νιώθει και τις χαρές και τις λύπες της ζωής. ΝΑ ΖΕΙ!

Κυρίες και κύριοι,

Όλοι εμείς, όσοι υπηρετούμε στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, αλλά και εγώ προσωπικά από το αξίωμα του Δημάρχου Πύλης, έχουμε χρέος να το τονίσουμε, αποτελεί άλλωστε κοινή διαπίστωση, το γνωρίζουν οι πάντες, ότι η συνεισφορά των σπουδαστών-φοιτητών, είναι πολύ μεγάλη στην προβολή του τόπου μας, σε όλη την Ελλάδα.

Ο νέος χρόνος, το 2010, σε λίγες μέρες μπαίνει στη ζωή μας,  σας ευχόμαστε να είναι γεμάτος υγεία, προκοπή, επιτυχίες προσωπικές και οικογενειακές.

Από την πλευρά μας θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι για το 2010, ο δήμος μας έχει προγραμματίσει και στα επτά δημοτικά διαμερίσματα δεκάδες έργα με σκοπό , να κάνουμε  τον τόπο μας πιο δυνατό, πιο σύγχρονο και πιο όμορφο.

Οφείλω να σας πω ότι εργαζόμαστε γι' αυτό με αγάπη, με συνέπεια, με αφοσίωση και όραμα.

Κυρίες και κύριοι με την ευχή ο καινούριος χρόνος να είναι ένας χρόνος  ειρηνικός δημιουργικός και γεμάτος όμορφες στιγμές.

Εκ μέρους όλων των συνεργατών δημοτικών συμβούλων, Προέδρων,  τοπικών συμβούλων, υπαλλήλων του δήμου και των δημοτών μας, σας ευχόμαστε ολόψυχα, τόσο σ' εσάς, όσο και στους γονείς σας.

Θερμά συγχαρητήρια!

Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά!

Ευτυχισμένο και ειρηνικό το 2010!