18 Απρ 2024 18:05

“Χαιρετισμός του Δημάρχου Πύλης στη συνεδρίαση της Π.Ο.Ε.Δ.”

Κύριε πρόεδρε και μέλη του Δ.Σ. της Π.Ο.Ε.Δ.

Υψηλοί προσκεκλημένοι, με ιδιαίτερα αισθήματα σεβασμού και εκτίμησης σας υποδεχόμαστε σήμερα και σας καλοσωρίζω, στην γενέτειρα και ιδιαίτερη πατρίδα του Αγ. Βησσαρίωνα στην όμορφη Πύλη Τρικάλων.

Στο Δήμο μας ειλικρινά πιστεύουμε ότι η ομοσπονδία σας εκφράζει κάθε Ελληνίδα και Έλληνα, διότι αφιερώνετε το χρόνο σας για το καλό της πατρίδος.

Οι σκοποί των Λεσχών και της Ομοσπονδίας σας έχουν ιδιαίτερο και αξιέπαινο χαρακτήρα, μια και ενισχύουν τους δεσμούς και το πνεύμα που διακρίνουν όλους όσους υπηρέτησαν στις Ειδικές Δυνάμεις, μέσω διοργανώσεων, αθλητικών, κοινωνικών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων και των συμμετοχών σας σε εκδηλώσεις εθνικής μνήμης κλπ.

Θεωρούμε ότι η προσπάθειά σας και οι ενέργειές των ανθρώπων της ομοσπονδίας σας, ανδρών και γυναικών που υπηρέτησαν στις ειδικές δυνάμεις, βοηθούν στο να αποτρέψουν την απεμπόληση των ιερών και οσίων της φυλής μας. Οι δραστηριότητες σας να είστε βέβαιοι ότι παρακινούν όλους μας σε πράξεις κοινωνικού και ηθικού προσανατολισμού. Μέσα στους σημερινούς ταραγμένους καιρούς, οι αξίες του Ελληνισμού, η ενότητα μας και η πίστη μας σε υψηλά ιδανικά και αληθινά ιδεώδη, είναι τα μεγάλα μας όπλα, είμαστε απόλυτα βέβαιοι ότι τα υπηρετείτε με τον καλύτερο τρόπο.

Κύριε πρόεδρε, μέλη του Δ.Σ

Τελειώνοντας θα ήθελα να τονίσω ότι το πιο μακρύ ταξίδι τελειώνει πάντα με ένα βήμα, το βήμα που εμείς οι πολίτες πολλές φορές δεν τολμούμε να κάνουμε, ενώ εσείς είστε έτοιμοι να το κάνετε χωρίς να υπολογίζετε το κόστος που είναι η ίδια σας η ζωή.