23 Φεβ 2024 03:18

“Χαιρετισμός του Δημάρχου Πύλης για την εκδήλωση Τσιτσάνεια 2008.”

Ο Δήμος Πύλης συνεχίζει τις πολιτιστικές εκδηλώσεις, με τη μορφή της πανδημοτικής συμμετοχής, μέσω του Πολιτιστικού Οργανισμού, με προφανή και μοναδικό στόχο, να γίνει η περιοχή μας «Πύλη του Μέλλοντος- Γέφυρα πολιτισμού και Παράδοσης.» Στην προσπάθεια αυτή συμβάλλουν όλοι οι φορείς του Δήμου, όπως: Oι Πολιτιστικοί Σύλλογοι Πύλης, τα τρία Κ.Α.Π.Η του Δήμου, Ο Εμπορικός Σύλλογος οι Αθλητικοί Σύλλογοι, όλοι παρόντες σ΄ αυτή την Πολιτιστική πανστρατιά.

Μέσα σ΄ αυτές τις εκδηλώσεις είναι και η σημερινή βραδιά, προς τιμή του μεγάλου Τρικαλινού μουσικοσυνθέτη Βασίλη Τσιτσάνη στα πλαίσια των «Τσιτσανείων 2008.»

Επιτρέψτε μου εκ μέρους των δημοτών μας να μεταφέρω τις θερμές ευχαριστίες όλων μας, στη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Τρικάλων, στον Πολιτιστικό Οργανισμό της που πραγματικά έχει αναβαθμίσει το θεσμό τα τελευταία χρόνια με αποτέλεσμα τα Τσιτσάνεια να καταστούν εφάμιλλα κορυφαίων πανελλαδικών εκδηλώσεων.

Ειλικρινά, θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον αγαπητό φίλο και συντοπίτη, νομάρχη Τρικάλων κύριο Ηλία Βλαχογιάννη. Αγαπητέ φίλε Νομάρχη, έχουμε κάθε λόγο να αισθανόμαστε χαρά και ικανοποίηση τόσο εγώ και το Δημοτικό Συμβούλιο, όσο και οι δημότες μας, διότι για μια ακόμα φορά συμβάλλεται στις προσπάθειες όλων μας στο να διατηρηθεί η αξεπέραστη λαϊκή μας παράδοση.

Τέλος να ευχαριστήσω και να καλωσορίσω τους μεγάλους ερμηνευτές, Κωνσταντίνα και Ηλία Μακρή, τους μουσικούς και τους συνεργάτες τους για την παρουσία τους σ΄ αυτή τη μουσική πανδαισία.