25 Μάι 2024 13:43

“Χαιρετισμός του Δημάρχου κ. Κων/νου Κουφογάζου στη βράβευση μαθητών Λυκείων Πύλης”

ΠΥΛΗ 29 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2010

Αγαπητές και αγαπητοί μου φοιτητές και σπουδαστές των ανώτατων και τεχνολογικών ιδρυμάτων της χώρας μας.

Επιτρέψτε μας να σας καλωσορίσω στην αποψινή τελετή βράβευσης των αποφοίτων λυκείου Πύλης, που πέτυχαν να εισαχθούν στις ανώτερες και ανώτατες σχολές.

Ο δήμος μας θεωρεί αναμφίβολα τη σημερινή εκδήλωση ως την πιο αξιόλογη εκδήλωση που διοργανώνει ο πολιτιστικός οργανισμός, διότι επιβραβεύεται η κατάκτηση της γνώσης και επιβραβεύεται η ανθρώπινη δεξιότητα. Θεωρώ υποχρέωση εκ μέρους των δημοτών να σας συγχαρώ όλους για την αξιέπαινη προσπάθειά σας και να δεσμευτώ ενώπιων όλων σας ότι θα σταθούμε δίπλα σας, όπου μπορούμε στο μέτρο του δυνατού. Οφείλω να σας τονίσω ότι στο δήμο μας έχει επικρατήσει η σκέψη ότι  η νεολαία πρέπει να αγωνίζεται, να χαίρεται, να αγαπά, να γελάει, να αγωνιά, να κλαίει, να σέβεται, να νιώθει και τις χαρές και τις λύπες της ζωής. ΝΑ ΖΕΙ!

Ο νέος χρόνος, το 2011, σε λίγες μέρες μπαίνει στη ζωή μας,  σας ευχόμαστε να είναι γεμάτος υγεία, προκοπή, επιτυχίες προσωπικές και οικογενειακές.

Το 2011, ο νέος Δήμος Πύλης, έχει μεγαλώσει με την συνένωση των δημοτικών ενοτήτων Αιθήκων, Γόμφων, Πιαλείων, Πινδέων, Πύλης και των Κοινοτήτων Νεράιδας και Μυροφύλλου.  Σας διαβεβαιώνουμε ότι θα κάνουμε το τόπο μας πιο δυνατό, πιο σύγχρονο και πιο όμορφο.

Εργαζόμαστε γι'  αυτό με αγάπη, με συνέπεια, με αφοσίωση και όραμα.

Κυρίες και κύριοι με την ευχή ο καινούριος χρόνος να είναι ένας χρόνος  ειρηνικός δημιουργικός και γεμάτος όμορφες στιγμές.

Εκ μέρους όλων των συνεργατών δημοτικών συμβούλων, Προέδρων,  τοπικών συμβούλων, υπαλλήλων του δήμου και των δημοτών μας, σας ευχόμαστε ολόψυχα.

Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά!

Ευτυχισμένο και ειρηνικό το 2011!