23 Ιούλ 2024 03:27

“Απονομή κυπέλου του Πρωταθλητή στο Γενικό Λυκείο Πύλης”

   tn_aponomh kypelou (2) Η απονομή των διπλωμάτων και του κυπέλου του Πρωταθλητή έγινε την Παρασκευή 6-5-2011 στο Γενικό Λύκειο Πύλης σε μια ζεστή, «οικογενειακή», όμορφη εκδήλωση, στο προαύλιο του σχολείου.

     Βραβεύτηκαν οι μαθητές που συμμετείχαν στην ομάδα ποδοσφαίρου του Λυκείου και ο προπονητής κ. Ξάφης Απόστολος (ΠΕ11), για την πρώτη θέση στους αγώνες  ποδοσφαίρου Α΄ φάσης, μεταξύ των Λυκείων της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων. Η β΄ φάση (περιφερειακοί αγώνες) δεν έγινε ποτέ, για αδιευκρίνιστους λόγους.

Φωτογραφικό υλικό εδώ…

  Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Αντιδήμαρχος Παιδείας του Δήμου Πύλης κ. Κουτσονάσιος, ο οποίος μετέφερε τα συγχαρητήρια του Δημάρχου κ. Κουφογάζου, που έλειπε σε υποχρεώσεις του Δήμου. Ο κ. Κουτσονάσιος παρότρυνε όλους τους μαθητές να δείξουν εργατικότητα και να καταβάλουν τη μέγιστη προσπάθεια , ώστε να απολαμβάνουν πάντα επιτυχίες  και νίκες σε όλους τους τομείς.

     Ο Διευθυντής του Σχολείου κος Οικονόμου Ηλίας , μεταξύ άλλων, δεν έχασε την ευκαιρία να ζητήσει από τον Αντιδήμαρχο  και όλους τους υπευθύνους του Δήμου έργα υποδομής και έμπρακτη στήριξη , γιατί υπάρχει στην περιοχή μας αξιόλογο ανθρώπινο δυναμικό και πολλά αθλητικά και μη ταλέντα., τα οποία θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε , για την ανάπτυξη του τόπου μας .

      Τα διπλώματα παρέδωσαν στους αθλητές – μαθητές  ο   Αντιδήμαρχος κ. Κουτσονάσιος Ιωάννης, ο Διευθυντής κ. Οικονόμου Ηλίας και ο Υποδιευθυντής και Δημοτικός Σύμβουλος κ. Μαγκούτης Δημήτριος. Ακολούθησαν ξέφρενοι πανηγυρισμοί και υποσχέσεις για νέες επιτυχίες.