22 Ιούν 2024 18:47

Άναμμα Δέντρου στην τ.κ. Ελάτη από τον Δήμαρχο Πύλης κ.Κων/νο Μαράβα

Οι  Χριστουγεννιάτικες Εκδηλώσεις ξεκίνησαν στον Δήμο Πύλης το Σάββατο 3/12 από την Ελάτη(Δημοτική Ενότητα Αιθήκων), με το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δένδρου από τον Δήμαρχο Πύλης  Κων/νο Μαράβα που κήρυξε την έναρξη των εκδηλώσεων  παρουσία αρκετού κόσμου.

Στην ομιλία του ο Δήμαρχος ανέφερε τα εξής. Σας καλωσορίζω στην εκδήλωση για να φωταγωγήσουμε  το Χριστουγεννιάτικο Δένδρο στην Ελάτη, σας εύχομαι όλους Καλά Χριστούγεννα με υγεία και αγάπη.

Ακολούθησε η ομιλία του Αντιδημάρχου Πολιτισμού κ. Κων/νου Μπαλατσούκα ο οποίος  και αυτός καλωσόρισε με την σειρά του τους παρευρισκόμενους και ευχαρίστησε όλους όσους βοήθησαν στην διοργάνωση των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων με λίγα χρήματα που μπορεί να διαθέσει ο Δήμος. Δυστυχώς η χορωδία της Κέρκυρας που ήταν  προγραμματισμένο να έλθει δεν μπόρεσε για αντικειμενικούς λόγους. Ευχήθηκε Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένα σε όλους.

Αμέσως ο Δήμαρχος Κώστα Μαράβας με το ρυθμικό μέτρημα των παιδιών φωταγώγησε το Δένδρο, ακολούθησαν βεγγαλικά που φώτισαν τον ουρανό της Ελάτης, ενώ τα παιδιά έριξαν στον ουρανό τα πολύχρωμα φαναράκια δημιουργώντας ένα φαντασμαγορικό εορταστικό θέαμα.

Επίσης τα παιδιά του Δημοτικού Σχολείου Ελάτης τραγούδησαν Χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

Ενώ ο Σύλλογος Γυναικών Ελάτης είχε ετοιμάσει πλούσια  μπουφέ με παραδοσιακά εδέσματα που έφτιαξαν οι γυναίκες του χωριού. Ο Αϊ Βασίλης μοίραζε δώρα στα παιδιά.

Παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Κων/νος Μαράβας, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Ελάτης κ. Χαμψάς Βασίλειος, οι Αντιδήμαρχοι κ. Χαντζής, κ. Μπόμπορας, κ. Τζάνης, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Πύλης κ. Αθ. Γιαννοτάκης, κ. Κων/νος Μπαλατσούκας, οι  δημοτικοί  σύμβουλοι  κ. Αθ. Κωστάκης, κ. Καλαμαράς Στ. κ. Χρήστος Νάκος, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Πιαλείας κ. Νίκος Λεμονάς, η Πρόεδρος της Τ.Κ. Πύλης κ. Μαρίνα Πανάγου, και ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Κοτρωνίου κ. Απόστολος Αναγνώστου.

 

 

[cycloneslider id=”elati-christmas”]