23 Φεβ 2026 09:26

Επίσκεψη του Πολιτιστικού Συλλόγου Δροσοχωρίου στο Δήμαρχο Πύλης

Το Δήμαρχο Πύλης κ. Κωνσταντίνο Μαράβα επισκέφθηκαν την Τρίτη 3/9 στο γραφείο του στο Δημαρχείο Πύλης, μέλη της Διοίκησης του Πολιτιστικού Συλλόγου Δροσοχωρίου της Δημοτικής Κοινότητας Δροσοχωρίου του Δήμου Πύλης, η Πρόεδρος κ. Καραμαγκιόλα  Σ. Μυρτώ και ο Αντιπρόεδρος κ. Κυριαζής Δ. Ιωάννης, που συζήτησαν θέματα που αφορούσαν τον πολιτισμό όσον αναφορά την παράδοση και την αναβίωση της πολιτιστικής κληρονομιάς του τόπου μας αλλά και του χωριού τους.

Η συζήτηση των δυο πλευρών δεν έμεινε μόνο εκεί αλλά επεκτάθηκε και στα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Δροσοχώρι, που χρειάζονται άμεση λύση.

Ο Δήμαρχος άκουσε με προσοχή τις προτάσεις τους και τόνισε ότι με τη συνεργασία του Προέδρου της Δ.Κ. Δροσοχωρίου και τις ενέργειες του Δήμου θα προσπαθήσει να κάνει το καλύτερο για την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει τόσο το χωριό, όσο και οι κάτοικοι, ειδικά κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.