25 Μάι 2024 20:40

1η Ειδική συνεδρίαση του νέου Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πύλης

Πραγματοποιήθηκε μέσα σε μια πανηγυρική ατμόσφαιρα και σε ένα ζεστό κλίμα συναίνεσης, η πρώτη ειδική συνεδρίαση του νέου Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πύλης την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00 στο δημοτικό κατάστημα Πύλης, με την παρουσία των δημοτικών συμβούλων της συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης.

Σκοπός της συνεδρίασης ήταν η εκλογή των μελών του Προεδρείου του δημοτικού συμβουλίου και της δημοτικής επιτροπής. Την έναρξη της συνεδρίασης έκανε ο πλειοψηφών δημοτικός σύμβουλος κ. Κωνσταντίνος Ούτρας, καλωσορίζοντας τους παρευρισκόμενους δημοτικούς συμβούλους, και τους ευχήθηκε Καλή Χρονιά με υγεία και καλή αυτοδιοικητική και παραγωγική πορεία στο Δήμο Πύλης. Στην συνέχεια ο Δήμαρχος κ. Κωνσταντίνος Μαράβας καλωσόρισε όλους τους δημοτικούς συμβούλους, ευχόμενος και αυτός με την σειρά του Καλή Χρονιά, με στόχο την καλή ανάπτυξη του Δήμου Πύλης.

Κατόπιν άρχισε η ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου του Δ.Σ., με προτεινόμενο από το Δήμαρχο τον κ. Αθανάσιο Μπαλατσούκα, που ψηφίστηκε κατά απόλυτη πλειοψηφία, καθώς και κατά απόλυτη πλειοψηφία και μυστική ψηφοφορία ψηφίστηκε και η δημοτική επιτροπή.

Το Προεδρείο μετά το τέλος της διαδικασίας απαρτίζεται από τους εξής.

  • Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πύλης εκλέχτηκε ο Αθανάσιος Μπαλατσούκας, Αντιπρόεδρος ο Γεώργιος Αναγνώστου και Γραμματέας ο Παναγιώτης Τσόλας.

Τη Δημοτική Επιτροπή απαρτίζουν:

  • Πρόεδρος ο Δήμαρχος Πύλης Κωνσταντίνος Μαράβας, μέλη ο Γεώργιος Καπέλος, ο  Μάκης Παπαγεωργίου, ο Κων/νος Πλαστήρας, ο Σωτήρης Χατζής, ο Θεόδωρος Χήρας και η Έφη Μπλαντζώνη.