22 Μάι 2024 14:11

10η Ημέρα Καριέρας στα Τρίκαλα

Η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) διοργανώνει την 10η Ημέρα Καριέρας στα Τρίκαλα, την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2022, στο ξενοδοχείο ΑΝΑΝΤΙ (Λογγάκι, Τρίκαλα, ΤΚ 42175) από τις 10:00 έως τις 18:00, με στόχο να δοθεί η δυνατότητα σε όσους αναζητούν εργασία να συνομιλήσουν απευθείας με εκπροσώπους εταιρειών που αναζητούν το κατάλληλο προσωπικό.

 

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν συνολικά 42 επιχειρήσεις με περισσότερες από 450 θέσεις εργασίας διαφόρων ειδικοτήτων και επιπέδων εξειδίκευσης.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης να συνομιλήσουν με στελέχη των εταιρειών, χωρίς προκαθορισμένο ραντεβού.

 

Δείτε  όλες τις πληροφορίες  εδώ:  https://www.dypa.gov.gr/hmera-karieras-trikala-2022

 

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι δωρεάν για όλους και η δήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://www.eventora.com/el/Events/imera-karieras-dypa-trikala 

(η ηλεκτρονική προεγγραφή δεν είναι υποχρεωτική, όσοι προσέλθουν μπορούν να εγγράφονται από τη Γραμματεία στον χώρο της εκδήλωσης).

 

Οι Ημέρες Καριέρας αποτελούν μέρος των δράσεων και εκδηλώσεων της ΔΥΠΑ οι οποίες υλοποιούνται με στόχο την άμεση και αποτελεσματική σύζευξη της προσφοράς και της ζήτησης στην αγορά εργασίας.