Ξενώνας Ομπράβα

Περιγραφή Επιχείρησης
Στο χωριό Κοτρώνι, 1.5 χλμ. από την Ελάτη και 6 χλμ. από το χιονοδρομικό κέντρο Περτουλίου, βρίσκεται ο ξενώνας μας, ένας από τους καλύτερους της περιοχής, με θέα που κόβει την ανάσα στις ελατοσκέπαστες πλαγιές του Κόζιακα. Είναι κτισμένος με υλικά που εναρμονίζονται με τη φύση, ενώ στα πανέμορφα δωμάτιά του με τις σύγχρονες ανέσεις παρέχει διαμονή υψηλών προδιαγραφών. Με βάση το ΟΜΠΡΑΒΑ, μπορείτε να κάνετε εξορμήσεις στην περιοχή της Νότιας Πίνδου, τα Μετέωρα, την Καλαμπάκα, τα χωριά του Ασπροποτάμου και να απολαύσετε στο χιονοδρομικό του Περτουλίου όλα τα χειμερινά σπορ ski, snowboard.
Περιγραφή Υπηρεσιών-Προϊόντων
Το ΟΜΠΡΑΒΑ αποτελείται από μια σουίτα και 6 δωμάτια. Τα δωμάτια προσφέρουν αυτόνομη θέρμανση, τηλέφωνο, TV, LCD, κλιματισμό, ενώ 4 από τα δωμάτια διαθέτουν όρθια καμπίνα υδρομασάζ. Η σουίτα με απέριττη πολυτέλεια, μεγάλη κουζίνα, σαλόνι και καθιστικό με τζάκι και στο μπάνιο τζακούζι, υδρομασάζ. Όλα μας τα δωμάτια έχουν μπαλκόνι με θέα. Ο ξενώνας μας έχει δημιουργήσει μια ζεστή γωνιά café που μπορείτε μπροστά στο τζάκι να απολαύσετε τον καφέ σας, σε συνδυασμό με σπιτικά γλυκά, ροφήματα καθώς και προϊόντα τοπικής προέλευσης. Για κάτι πιο ιδιαίτερο λειτουργεί και prive καθιστικό.Οι εξωτερικοί χώροι του ξενώνα μας είναι λιθόστρωτοι.
Νέα τουριστική μονάδα χτισμένη σε μια προνομιακή θέση με άπλετη θέα στις ελατοσκέπαστες πλαγιές του Κόζιακα στο χωριό Κοτρώνι μόλις 1,5 χλμ. απ’ την Ελάτη Τρικάλων, 6 χλμ. από το Χιονοδρομικό Κέντρο Περτουλίου, 8 χλμ. από το Περτούλι και 32 χλμ. από την πόλη των Τρικάλων. Με βάση το Ομπράβα μπορείτε να περιηγηθείτε σε όλη την περιοχή της Νότιας Πίνδου έως τα Μετέωρα, την Καλαμπάκα και τα χωριά του Ασπροποτάμου.Το Ομπράβα αποτελείται από 6 δωμάτια και μια σουίτα. Τα δωμάτια προσφέρουν: αυτόνομη θέρμανση, τηλέφωνο, TV LCD, κλιματισμό, τα δύο διαθέτουν τζάκι ενώ 4 από τα δωμάτια έχουν όρθια καμπίνα υδρομασαζ. Όλα, έχουν μπαλκόνια με θέα. Η σουίτα είναι ιδιαίτερα πολυτελής με μεγάλη κουζίνα, σαλόνι – καθιστικό με τζάκι και μπάνιο με τζακούζι υδρομασαζ. Στο συγκρότημα λειτουργεί καφετέρια και χώρος καθιστικού όπου μπορείτε να απολαύσετε παραδοσιακό πρωινό. Επίσης υπάρχει χώρος prive καθιστικού.Οι εξωτερικοί χώροι είναι διαμορφωμένοι με πέτρα και προσφέρονται για να χαλαρώσετε το καλοκαίρι ή τις ηλιόλουστες μέρες του χειμώνα

Πληροφορίες Εγκατάστασης

Διεύθυνση: Κοτρώνι Τρικάλων
Κινητό: +306948839594
Υπεύθυνος: Δήμητρα Λυμπεροπούλου