Αρχοντικό Βελούσι

Σας καλωσορίζουμε στο Αρχοντικό μας.
Το Αρχοντικό Βελούσι βρίσκεται στο χωριό Αθαμανία Τρικάλων, στις ορεινές περιοχές της Ελάτης – Περτουλίου – Ασπροποτάμου του νομού Τρικάλων.
Είναι ένα παραδοσιακό ξενοδοχείο και αποτελεί μια ιδανική λύση για διακοπές, με την οικογένεια ή με φίλους κάθε εποχή του χρόνου.
Χτισμένο στο ορεινό στυλ της περιοχής, το Αρχοντικό μας, είναι τέλεια εναρμονισμένο με το περιβάλλον. Σ΄ όλους τους χώρους κυριαρχεί η ευχάριστη αισθητική της πέτρας και του ξύλου.
Στο άνετο σαλόνι του Αρχοντικού, δεσπόζει το κεντρικό λιθόκτιστο τζάκι. Εδώ το τζάκι ανάβει και σας κρατάει συντροφιά, ως αργά την Άνοιξη. Απολαύσετε τον καφέ σας, το γλυκό της αρεσκείας σας, το ποτό σας σε έναν χώρο ζεστό με παραδοσιακά στοιχεία όπως, ξύλινα ταβάνια, κειμήλια και χειροποίητα υφαντά. Τα μεγάλα παράθυρα, σας επιτρέπουν να απολαύσετε την μαγευτική θέα, στον ορεινό όγκο της Πίνδου.
Το καλοκαίρι ο καφές και το ποτό σερβίρετε και στον αύλειο χώρο, έχοντας ως θέα το χωριό, το ποτάμι, τις βουνοπλαγιές καθώς και τον αναστηλωμένο Νερόμυλο.
Περάστε τις διακοπές σας μαζί μας, σε ένα άνετο και ευχάριστο περιβάλλον με φιλική εξυπηρέτηση και αίσθηση οικογενειακής φιλοξενίας.

Πληροφορίες Εγκατάστασης

Διεύθυνση: Αθαμανία Τρικάλων
Τηλέφωνο: +30 24340 96500
Fax: +30 24340 96501