ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ – ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ

  • Στα πλαίσια της παροχής υπηρεσιών κοινωνικής φροντίδας και αλληλεγγύης και μετά την λήψη μέτρων αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού, ο Δήμος Πύλης προχωρά από σήμερα στη λειτουργία τηλεφωνικού κέντρου όπου θα καταγράφονται τα αιτήματα και οι ανάγκες των κατοίκων του Δήμου Πύλης που αδυνατούν ή δεν επιτρέπεται να μετακινηθούν καθώς και των απόρων και οικονομικά αδύναμων κατοίκων που  αδυνατούν ή δεν επιτρέπεται να μετακινηθούν.

Με ένα απλό τηλεφώνημα στο 2434350303 και στο 2434350324 οι πολίτες θα μπορούν να ενημερώνουν για το πρόβλημά τους και το προσωπικό του Δήμου αφού αξιολογήσει το αίτημα, θα φροντίζει  για την κάλυψη αναγκών όπως π.χ αγορά και παράδοση φαρμάκων, τροφίμων, διεκπεραίωση αιτημάτων για πιστοποιητικά που εκδίδονται από τα ΚΕΠ κ.α. Επίσης στην διάθεση των πολιτών είναι και η ηλεκτρονική δ/νση: pronoia@dimospylis.gr.

Ο Δήμος Πύλης συμπαραστέκεται στους κατοίκους που έχουν ανάγκη ώστε να αποφεύγονται οι άσκοπες μετακινήσεις και να δίνονται λύσεις στα προβλήματα της καθημερινότητάς τους.

 

ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ

ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ