ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΥΛΗΣ

Αγαπητοί επισκέπτες φίλες και φίλοι,

Ως νέος δήμαρχος σας καλωσορίζω στον δικτυακό τόπο του Δήμου μας. Προσαρμοσμένοι στις σύγχρονες τεχνολογικές απαιτήσεις της εποχής της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, μιας εποχής όπου η πληροφόρηση αποτελεί κεφάλαιο, προσπαθούμε να σας παρουσιάσουμε τoν όμορφο δήμο μας και επίσης να ανοίξουμε ένα νέο κανάλι επικοινωνίας με τους δημότες και τους επισκέπτες μας, με στόχο την ολοκληρωμένη ενημέρωση και εξυπηρέτηση των συμπολιτών, των επαγγελματιών της περιοχής και των λοιπών φίλων μας.

Με τη νέα μορφή της ιστοσελίδας του Δήμου μας προσπαθούμε να κάνουμε την ενημέρωση του πολίτη καλύτερη και την εξυπηρέτησή του πιο άμεση. Η ιστοσελίδα δεν είναι για μας αυτοσκοπός αλλά ένα ακόμη εργαλείο για να ανταποκριθούμε αποτελεσματικά στις ευθύνες που έχουμε αναλάβει προς τους συμπολίτες μας.

Η νέα δικτυακή πύλη, πραγματεύεται θέματα ενημέρωσης του δημότη, προβολής των επαγγελματιών, πληροφόρησης των επισκεπτών, και ενίσχυσης της διαφάνειας.

Επιπλέον, αναπτύσσει εκ νέου τη διαδραστική επικοινωνία του πολίτη με το Δήμο μέσω της πλατφόρμας υποδοχής και διαχείρισης αιτημάτων, όπως επίσης δίνει τη δυνατότητα επέκτασης σε μια πληθώρα καινοτόμων ηλεκτρονικών υπηρεσιών.

Φίλες και Φίλοι,

Η Δημοτική αρχή στοχεύοντας στην βελτίωση των υποδομών του Δήμου, αλλά και την εξυπηρέτηση του Δημότη προσπαθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο να ανταποκριθεί στις προσδοκίες των συνδημοτών μας και τις απαιτήσεις της σύγχρονης ζωής.

Στη νέα αυτή πορεία θέλουμε συμπαραστάτες όλους τους δημότες και όλες τις δημότισσες. Μαζί μπορούμε να οραματιζόμαστε, να προγραμματίζουμε, να υλοποιούμε. Για ένα Δήμο πιο όμορφο, πιο ανθρώπινο, αντάξιο τις ιστορίας του και με αίσθημα ευθύνης απέναντι στις νέες γενιές.

Γιατί ο δημότης ΠΥΛΗΣ είναι για μας πρωταγωνιστής.

Καλή περιήγηση!

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΥΛΗΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΑΒΑΣ